top of page

LIVING SLIDE

 

Komfort uživanja

Presenetljivo je, kako enostavno je premikati Schüco LivIngSlide: drsna vrata serije Schüco LivIng se skoraj brez hrupa premikajo po korozijsko odpornem vozičku iz nerjavečega jekla. Opcijska funkcija SmartClose na primer nežno zavira krilo med premikanjem in ga skoraj neslišno potegne v končni položaj. Krilo je nato treba samo še ročno zakleniti. Za maksimalno udobje pri upravljanju so za to sistem drsnih vrat na voljo različne možnosti opreme.

V zaprtem stanju Schüco LivIngSlide prepriča s popolno tesnjenostjo in tako nudi najboljšo zaščito pred prepihom, vlago ali hrupom. Plastični sistem drsnih vrat in inovativna tehnologija tesnil EPDM, združena s steklom z zvočno izolacijo, zagotavljata odlično zvočno izolacijo do 45 dB.

Počutite se udobno v svojem domu - stres zaradi hrupa, kot je sosedov kosilnica ali gradbišče za vogalom, je stvar preteklosti. Prihranek energije Pozimi ostane mraz zunaj. Poleti vročina. Drsna vrata serije Schüco LivIng imajo izolacijo do ravni pasivne hiše in tako ustvarjajo vedno prijetno notranjo klimo. Za dobro vest pri ogrevanju. Za nizke stroške klimatizacije pri visokih zunanjih temperaturah. Skratka, za odgovorno ravnanje z energijo  kar je v korist vsakega graditelja, ob hitrem naraščanju stroškov energije.

Z globino okvirja 82 mm, vrednostjo okvirja Uf = 1,3 W/(m²K) in visokokakovostnimi izolacijskimi stekli Schüco LivIngSlide dosega odlične vrednosti toplotne izolacije do Uw = 0,80 W/(m²K).

LivingSlide_m_Terrasse.tif
LivingSlide_d_Laufwagenabstuetzung.tif
20240126_081600.jpg
bottom of page