top of page
20240305_083505 (1).jpg

naš kontakt

O nas

Za vse tiste kupce, ki si želijo kakovostna PVC okna iz plastičnih vrhunskih profilov nemškega proizvajalca SCHUCO, smo podjetje MONTIS pravi naslov. Visoko kakovostni materiali, ter tehnološko dovršena lastna proizvodnja nam omogoča izdelavo visoko toplotno in zvočno izolativna PVC oken, katera so enostavna za vzdrževanje, varna in dolga leta obstojna. Kakovost PVC oken potrjujemo z izjavo o skladnosti izdelkov – CE, ter s številnimi zadovoljnimi strankami v Sloveniji in tujini. Naše stranke pravijo: »dober glas seže v deveto vas«.

ZAKAJ MONTIS:

STABILNOST, OBSTOJNOST IN TRDNOST: je odvisna od kvalitete PVC profilov. Tako uporabljamo nesporno enega izmed vodilnih proizvajalcev na svetu kvalitetnih profilov – SCHUCO.

DIZAJN in VISOKA TOPLOTNA VREDNOST: v koncernu SCHUCO stalno bedijo nad novostmi arhitekturnih trendov, zato so v letu 2017 na tržišče poslali profil LIVING. Z njim so dosegli brez spreminjanja širine profila, maksimalno zvočno in toplotno izolativnost energetsko varčnih oken. Potencialnemu kupcu, tako ostane ozka linija, ki zadovolji visoko toplotno in zvočno izolativnost, očesu pa ostane prijazno in moderno zasnovano. Opis in karakteristike novega dizajna LIVING si lahko ogledate pod profil.

PRIJETNA na DOTIK in OKO: na razpolago imate različne dekorje, ki se prilagajajo vašim željam in dizajnu vašega projekta. Trendu in razvoju ter potrebam so v koncernu SCHUCO razvili barvo, osnovano po načelu avto – moto barva in jo poimenovali tudi AvtomotiveFinish. Barva nam omogoča dolgotrajen obstoj na zunanje vplive, ter veliko izbiro modernih barv.

SLOVENSKA PROIZVODNJA: danes je ponudnikov PVC stavbnega pohištva na pretek, prva ločitev od dobrega in kvalitetnega dobavitelja je lastna proizvodnja. Od samega obstoja strmimo k temu, da ves čas posodabljamo in tehnološko dopolnjujemo proizvodnjo. Proizvodnja se nahaja v industrijski coni Slovenske Konjice, na 1000m2 s tehnološko napredno linijo za obdelavo PVC oken. Ob obisku si lahko ogledate salon kot tudi del proizvodnje, da dobite lažjo predstavo, ter zaupanje kje in od kod bodo vaša okna izvirala.

MONTAŽA: se izvaja izpod rok naših zaposlenih monterjev. Zavedamo se, da je okno veliko več, kot le zaključek neke zidne odprtine.

SVETUJEMO in POMAGAMO: ste v dvomih, si ne predstavljate, kako detajl rešit, zato smo z vam in ob vas, da vam pomagamo, svetujemo in predlagamo. Za še tako težko uganko najdemo vedno rešitev.

bottom of page