top of page

Notranje žaluzije

predstavljajo klasično in vsestransko rešitev za regulacijo svetlobe v prostoru, primerno za skoraj vsako okno. Gre za eno najbolj priljubljenih in cenovno dostopnih senčil na trgu. Njihovo preprosto upravljanje omogoča natančno prilagajanje količine svetlobe v prostoru, kar zagotavlja optimalno udobje in vzdušje.

Z notranjimi žaluzijami je upravljanje svetlobe izjemno enostavno. Z enostavnim potegom vrvice jih lahko dvignemo ali spustimo, medtem ko z vrtenjem regulirne palice prilagajamo naklon lamel. S tem lahko hitro in enostavno dosežemo želeno stopnjo osvetlitve v prostoru, ne da bi pri tem izgubljali udobje.

Za tiste, ki želijo še večjo zatemnitev prostora, ponujamo tudi možnost žaluzij "Less Light", ki ob minimalnem doplačilu omogočajo še manjšo količino svetlobe v prostoru. S tem lahko popolnoma prilagodite atmosfero svojega doma glede na svoje želje in potrebe.

Izkoristite prednosti notranjih žaluzij za optimalno upravljanje svetlobe in ustvarite prijetno in udobno okolje v svojem domu.

Sencila-Medle-zaluzija-naslovna.jpg
bottom of page